به دنبال گفت وگوي ميرحسين موسوي با سايت كلمه در روز سه شنبه رسانه هاي غربي و صهيونيستي ديروز از سخنان ساختار شكنانه وي استقبال كردند و اظهارات سخيف موسوي را اتهامات نيش دار عليه نظام جمهوري اسلامي دانستند.
به گزارش خبرگزاري فارس، روزنامه لس آنجلس تايمز با بازتاب گفت وگوي موسوي با سايت كلمه نوشت: ميرحسين موسوي حمايت اوليه خود را از جمهوري اسلامي زير سوال برد.
اين روزنامه كه از موسوي به عنوان رهبر اپوزيسيون ياد مي كرد با بيان اينكه وي اتهام نيش داري را عليه تشكيلات حاكم جمهوري اسلامي ايران مطرح كرده نوشت كه موسوي خواستار اصلاحات در قانون اساسي شده است و تاكيد دارد كه ايران همچنان به مانند رژيم گذشته در اين كشور گرفتار استبداد است.
روزنامه نيويورك تايمز نيز در مطلبي با اشاره به مصاحبه موسوي تصريح كرد كه موضع مخالفان در ايران تندتر شده است. نيويورك تايمز نوشت كه موسوي گفته است كه رفتار حاكمان ايران ديكتاتوري و وحشتناك است!
اين روزنامه به بخش ديگري از سخنان موسوي درباره اعدام 2 تن از آشوبگران و محاربان كه اخيراً به حكم مقامات قضايي اعدام شدند اشاره كرد و نوشت كه موسوي اين اعدام ها را به منظور ترساندن مردم براي تسليم شدن مي داند.
نيويورك تايمز همچنين با اين ادعا كه اتهامات درباره تقلب در انتخابات ايران به سركوب خشونت آميز! در اين كشور منجر شده است تصريح كرد كه موسوي بر اين باور نيست كه انقلاب به اهداف خودش رسيده است.
همچنين روزنامه الشرق الاوسط كه مواضعي كاملاً صهيونيستي دارد با بازتاب سخنان موسوي در تيتر گزارش خود نوشت كه موسوي ديكتاتوري ديني را بدترين نوع ديكتاتوري مي داند.
الشرق الاوسط كه عنوان نخست خبرهاي خود را به اظهارات روز سه شنبه موسوي اختصاص داده بود نوشت: ميرحسين موسوي رهبر اصلاح طلب مخالف، در اذعاني بي سابقه و علني انقلاب و اهداف آن را به شدت مورد انتقاد قرار داد و گفت: ريشه هاي ظلم و ديكتاتوري هنوز وجود دارد.
از سوي ديگر؛ روزنامه آمريكايي واشنگتن پست هم در مقاله اي تاكيد كرد كه همبستگي آمريكا مي تواند "انقلاب سبز ايران "! را تقويت كند.
همه اينها در حالي است كه كماكان سران فتنه و از جمله موسوي با سخنان خائنانه خود و بدون مشخص كردن مرزها بستر تداوم آشوب ها و اغتشاشات را تهيه مي كنند.